RATSASTUSLEIRIT

Tallillamme järjestetään kesäisin myös kesäleirejä niin lapsille (alaikäraja 10 vuotta), kuin aikuisillekin.

Ratsastuksen lisäksi leireillä on mahdollisuus käytännön harjoitteluun juoksutuksessa, irtohypytyksessä jne. Lisäksi käymme rannalla tai uimahallissa, vietämme myös grilli-iltoja. Opetuksessa otamme huomioon myös leiriläisten tason sekä toiveet. Leiriläiset jaetaan ratsastustunneilla tasoryhmiin, eli ryhmässä on kerrallaan n. 8 oppilasta. Jokainen leiriläinen saa oman hoitohevosen tai -ponin. Leirille voi osallistua myös omalla hevosella, jolloin leirin hinta on sama. Pidämme huolta sinusta ja turvallisuudestasi!

Leireillä, joissa yöpyminen ja ateriat kuuluvat hintaan, majoitut siisteissä hirsimökeissä ja käytössäsi on suihku- ja WC-tilat aivan hirsimökkien vieressä. Nautit joka päivä leiriemännän valmistamaa erittäin hyvää kotiruokaa, joka ei lopu kesken. Huomioimme leirillä tarjottavassa ruuassa myös erikoisruokavaliot hinnaston mukaista lisämaksua vastaan. Ruoka-aineallergioista ja erityisruokavaloista tulee kertoa heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Päiväleireillä leiritoimintaa on klo 9-16. Leiriläisille tarjoillaan maittava lounas sekä välipala. Omia eväitä saa toki ottaa mukaan! Leiriläiset voivat säilyttää leirillä tarvitsemiaan tavaroita leirimökeissä leirin ajan, ettei varusteita tarvitse kulejttaa edestakaisin.

Kesäleirien hintaan sisältyy vakuutus ja ALV, 2h ratsastusta päivässä, teoriaa ja hevosten hoitoa sekä yleisleireillä täyshoito, majoitus ja ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala).

Leireillä toimii myös leirikioski ja meillä on videokamera, jolla voimme taltioida leirin parhaat hetket muistoiksi.

mitä leirille mukaan?

- Vaihtovaatteita (myös sadevaatteet)

- Uimapuku

- Makuupussi

- Pyyhe, shampoo, hammasharja, hammastahna yms. peseytymisvälineet

- Kypärä, raippa, hanskat, ratsastushousut, saappaat, turvaliivi (mahdollistamyös lainata)

- Turvalliset jalkineet, joita voit käyttää käsitellessäsi hevosia (ei varvastossuissa hevosten lähelle!)

- Kumisaappaat ja lenkkitossut

- Taskurahaa leirikioskia varten

- Maksukuitti (kirjoitetaan lisäksi henkilötunnus ja vanhempien yhteystiedot)

- Iloinen mieli :)