RATSASTUSKOULU

Keiramon talli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu. Opetamme ratsastusta aina alkeiskursseista edistyneempään noin helppo A -tasoon saakka. Mukaan mahtuvat kaiken ikäiset ja tasoisest ratsastajat!


Opetuskäytössä on yhteensä 24 eri kokoista ja näköistä karvakorvaa aina pienistä shetlanninponeista hevoskokoisiin puoliverisiin. Kaikki hevosemme ja ponimme ovat koulutettuja ja tuntikäyttöön sopivia. Osa hevosistamme on myös kilpaillut vähintään seuratasolla.

Ratsastuskoulutunnit pidetään pääsääntöisesti talvisin isossa hiekkapohjaisessa maneesissa, kesäisin ulkokentällä. Meillä ei ole talvellakaan pakkasrajaa, koska maneesin lämpötila laskee harvoin yli -10 pakkasasteen.

Hevoseen tutustuminen ja hoitotoimenpiteet ovat oleellinen osa ratsastusharrastusta. Meillä ratsastajat saavat itse laittaa hevosensa kuntoon tunnille, ellei hevonen ole jo valmiina edellisellä tunnilla. Mikäli apua kaivataan, on sitä kuitenkin aina saatavilla. Tulethan paikalle hyvissä ajoin ennen tuntisi alkua!

TARJOAMAMME

lisätietoa